De onderscheidende stem | Acquisitieadviseur

Vind je prospects bellen eng, of vervelend? Dit wordt vaak veroorzaakt door onzekerheid. Die onzekerheid kun je te lijf gaan door met een duidelijk plan en goed voorbereid aan je acquisitie te beginnen. Ik kan je helpen met tips en trucs voor je acquisitie, passend bij jouw persoonlijkheid.

Succesvolle salestrajecten starten vaak met een telefoontje. Leads genereren door goed commercieel bellen is een vak apart. Twintig jaar ervaring met telefonische acquisitie in de zakelijke dienstverlening maken mij tot een expert op dit gebied. Ik help je om je dienstverlening of product professioneel en onderscheidend onder de aandacht van je potentiële klanten te brengen en vergroot zo je commerciële kansen.

In een persoonlijk adviesgesprek denk ik met je mee over de aanpak van het telefonisch acquisitietraject en voorzie ik je van input om je koude acquisitie goed op of door te starten.

Testimonial:

'Hilde heeft ons erg goed geholpen! Ze heeft voor ons helder in beeld gebracht waar onze zwakke en sterke punten in ondernemerschap zaten. Ze heeft op doortastende en professionele wijze een grondige analyse gemaakt van onze onderneming op dit moment, en ons richting gegeven voor de toekomst. Wij weten weer wat ons te doen staat. Bedankt Hilde!'

Coco Choco Compagnie

Meer weten?

Voor goed acquisitieadvies is een scherp beeld van jou en van je dienstverlening of product dat je wilt aanbieden belangrijk. Wil je weten wat ik voor je kan doen? Neem gerust contact op.

Je kunt me bereiken op 06-4233 5032. Of mail je vraag naar info@hilde-van-engelen.nl