De onderscheidende pen | Tekstschrijver

Op een deskundige wijze de juiste boodschap verwoorden, met een scherp oog voor de persoonlijkheid van de opdrachtgever. De beste toon vinden. Daar ligt mijn passie.

Voor alle taalvraagstukken kun je bij mij terecht. Een tekst voor een website, een projectplan, handleiding, een brochure of een totaal andere schrijfvraag? Samen zoeken we naar de schrijfstijl die het best bij jou past, zodat ik je verzoek passend kan verwoorden.

Het allerleukste schrijfwerk vind ik het maken van sollicitatiebrieven voor anderen. Ik hielp al heel wat mensen aan een sollicitatiegesprek, door mijn vertaling van hun vaardigheden in een sterke motivatiebrief. Neem contact met me op als je denkt dat je brief misschien beter kan. Ik zorg dat je je beste zelf kunt laten zien.

Testimonial:

Heleen: 'Ondanks dat ik al erg overtuigd was van mijn eigen brief, wist Hilde er tóch wat mooiers van te maken. Perfecte verwoording van belangrijkste punten uit mijn brief. Ook zag ik duidelijk inlevingsvermogen terug omdat ze door middel van herschreven zinnen en de verandering in de volgorde alsnog de kern uit mijn verhaal wist te halen. Super!'

Meer weten?

Een scherp beeld van je vraag is voor mij essentieel. Daarom vind ik het belangrijk om goed te weten wat je wilt en wat bij je past. Neem gerust contact met me op. Dan weten we snel of er een klik is en we samen aan de slag kunnen.

Je kunt me bereiken op 06-4233 5032. Of mail je vraag naar info@hilde-van-engelen.nl