De onderscheidende rol | Trainingsacteur

Ervaren Trainingsacteur met uitstekend oor en oog voor deelnemer en trainer. Flexibel, scherp, vindingrijk en enthousiast.

De trainingsacteur wordt ingezet in trainingen en assessments.
Inzet van een trainingsacteur bij trainingen helpt mensen om in een veilige setting te oefenen met praktijksituaties. Een goede trainingsacteur kan snel schakelen en inspelen op het gedrag van de deelnemer. De ontwikkeling van de deelnemer wordt gestimuleerd doordat de trainingsacteur de deelnemer van nuttige feedback voorziet. In een assessment is de rol van de trainingsacteur anders; in deze vorm is het belangrijk dat het spel van de trainingsacteur laat zien welke specifieke vaardigheden een deelnemer in huis heeft, of juist niet in huis heeft.

Ik werk met een vaste club trainers en ben actief voor diverse trainingsbureaus, onder andere voor Helder Theater. Dit theaterbureau verzorgt verschillende typen theater en trainingen. Ik werk voor Helder als trainingsacteur bij rollenspellen en assessments ten behoeve van tentamens in het hoger onderwijs. Voor Brabantcasting word ik ingezet als camera-acteur in e-learningprogramma's.

Testimonials:

'Fijne trainingsacteur, prettige manier van contact maken.'
'Vooral Hilde, topper.'
'Zeer geloofwaardig en kundig.'
'Zeer bekwaam, kundig en geloofwaardig.'

Opleiding

Ik volgde de opleiding tot trainingsacteur bij Hebbes Academy. Na het behalen van mijn certificaat vroeg Arianda Schepens, docent bij Hebbes Academy, of ik bij haar in de opleiding wilde assisteren. Met veel plezier ondersteun ik Arianda sindsdien in haar lessen. In de loop van de jaren volgde ik verschillende aanvullende opleidingen, waaronder in 2019 de verdiepende vervolgopleiding: TOP-trainingsacteur. Hiervoor maakte ik een uitgebreid portfolio over mijn professioneel handelen en mijn ontwikkeling door de jaren heen. Dit portfolio geeft een goed beeld van mijn drijfveren en mijn werkwijze. Mocht je interesse hebben om het te ontvangen laat het me weten, ik stuur het graag aan je op.

Meer weten?

Het is belangrijk om als trainer/opdrachtgever en trainingsacteur op één lijn te zitten. De persoonlijke klik vind ik belangrijk. Neem gerust contact met op, we kunnen dan kennismaken en afstemmen.

Je kunt me bereiken op 06-4233 5032. Of mail je vraag naar info@hilde-van-engelen.nl